No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


dinsdag 15 december 2015

Steun uit onverwachte hoeken

Vandaag plaatste ik dit berichtje op mijn Pagina voor No Presents No Glory:

En ik die schattige mutsjes maar promoten... Grrrr... Zo schiet dat natuurlijk niet op he?😁😁😁 ‪#‎NoVorstNoGlory‬

Jammer inderdaad, dat het te warm is voor mutsen, maar het heeft wel als grote voordeel dat het heerlijk weer is om te trainen voor de halve marathon die ik op 6 maart ga lopen. Naruurlijk loop ik dan in een No Guts No Glory hardloopshirt. 


Het is een besluit dat ik deze week heb genomen en hoewel ik weet dat ik het kan, gaat de weg ernaartoe zéker geen eitje worden.
Gisteren kwam er hulp uit onverwachte hoek. Een plaatsgenoot met wie ik vaker voor No Guts No Glory op een evenement had gerend bood aan om vandaag met me mee te trainen. Dat was superfijn! Omdat er iemand naast me liep heb ik het toch langer volgehouden dan in mijn uppie. En de training vloog voorbij door gezellig te kletsen over vanalles en nogwat.

Nog even over de sportshirts:

De sportshirts zijn gemaakt van lichtgewicht ademend materiaal, zonder irriterende kaartjes en met omgestikte naden. De shirts zijn zwart en hebben een rood logo, klein links voor op de borst (zodat er een startnummer bij past) en een groot logo op de rug. Zowel de heren- als damesshirts hebben een ronde hals.
Voor de heren verkrijgbaar in de maten M, L, XL en XXL en voor de dames in S, M, L en XL.
Wat kost het?
Alle shirts kosten €20,- per stuk en daar komt €2,80 aan verzendkosten bij.
Een hardloopshirt kun je bestellen door een email te sturen naar info@stichtingNGNG.nl

Ik heb veel tijd gehad om te naaien deze week.
Een bestelling die uiteindelijk in Zwitserland cadeau gegeven wordt! 
Superleuk al zeg ik het zelf! Ik weet nou niet of ik de voorkant of de achterkant mooier vind...
Er werd royaal voor gedoneerd! Dank!!!


En een tweede bestelling ging deze week onder de machine door.


Van de tutteldoekjes die ik maakte om de voorraad aan te vullen zijn ook het beertje en de leeuwtjes alweer naar een nieuwe eigenaar onderweg.


De slabbetjes kosten €7,50 en de tutteldoekjes €5,00 (ex.verz.k).
Ze lopen zo hard dat ik bijna niets op voorraad heb. Maar als je ze wil bestellen dan kan dat natuurlijk. Hou dan wel rekening met een levertijd van ongeveer 3 weken.


En dan was daar nog Dieneke van Hollands Welvaren... toch wel het mooiste bericht van deze week, vond ik... zij is zo hard aan het haken voor NGNG!
Nog even... en dan komt er een prachtig pakketje naar me toe dat ik voor No Guts No Glory mag verkopen. Supergaaf dit!
Zo mooi... dat mensen aan alle kanten hun steun laten zien! Geen opmerkingen:

Een reactie posten