No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


dinsdag 22 december 2015

Post!

En net toen op één van de laatste donkere dagen voor kerst het laatste daglicht weg was, belde de postbode aan.
Een doos vol gehaakt liefs! Van blogster Dieneke.

Prachtige gehaakte poncho's  met bijpassende mutsjes. Een werkelijk prachtige antracietgrijze Russische Sjaal. Allemaal gedoneerd om te verkopen voor No Guts No Glory.
Zo mooi, zo lief, zo blij mee!
En daarbij ook nog eens een gehaakt windlichtje als cadeau voor mezelf!
Supertof.

En wat ik ook heel mooi vind... Dat er op haar blog een enorme button staat met het logo van Nu Guts No Glory, die weer doorlinkt naar mijn blog!
Wat een geweldige steun is dit voor de stichting waar ik me voor inzet,

De poncho's verschijnen binnenkort met goede foto's op deze site en op de facebookpagina.
Stay tuned!

Dieneke, heel erg bedankt voor jouw haakinspanningen en jouw gulle gift!

2 opmerkingen:

  1. Graag gedaan hoor en nu nog wat winterkou,ben wel benieuwd.Ben nu weer voor de mini mensjes bezig. http://stichtingstill.nl/ Ook leuk om te doen.En dan de sloffen,ik kom de winter wel door.

    groetjes en succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben verhuisd sinds kort en heb geen FB meer.https://blogjeomblog.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen