No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


vrijdag 11 december 2015

Meet Lout!

Deze week introduceerde No guts No Glory Lout.
Lout is nu de begunstigde van No Guts No Glory.
Een jonge vrouw met een hersentumor die met de behandelingen in Duitsland hoopt dat haar kansen vergroten. De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en ik hoop heel erg dat No Guts No Glory de zorgen over het betalen van de dure behandelingen bij Lout weg kan nemen.
In deze link *klik* stelt Lout zich voor en kun je lezen wat een prachtige positieve vrouw Lout is.

Een vreselijk bericht natuurlijk over zo'n jonge vrouw, maar voor mij een stimulans om er weer extra voor te gaan.

Ik had nog een bestelling te naaien voor mijn schoonzus en mijn collega bestelde een slabbetje en een tutteldoekje voor haar aanstaande kleinkind.
Altijd heel speciaal als ik weet waar mijn bestelling naartoe gaat.
En nog specialer als mijn bestelling de grens over gaat. Zwitserland dit keer.
Gisteren kwam de stof voor haar bestelling in huis.

Deze madagscar stof had ik al eerder in safarikleuren, en die is de deur uit gevlogen.
Nu bestelde ik hem in het blauw.


En deze olifantjes met regenboogjes! Die kon ik niet laten liggen.
Omdat regenbogen het symbool van mijn schoonzus Annemiek zijn geworden moest en zou ik hem in de collectie hebben!Nog wat cadeautips voor de kerst?

Deze superfijne parkerpennen!
Ze schrijven echt heel lekker, ik heb er zelf ook één en het is mijn lievelings.
De slogan No Guts No Glory is erin gegraveerd.
€17,50 (ex.verzk.) is de prijs en het bedrag is dus volledig voor de behandelingen van Lout!En wat dacht je van deze mooie klassieke halskettingen?
Voor €12,50 heb je echt een mooie ketting van mooie, zware kwaliteit.
Ook dit bedrag is volledig voor No guts No Glory!En binnenkort komen er gegraveerde sleutelhangers en halskettingen in de collectie.
Ook weer gedoneerd en gegraveerd door iemand die zich betrokken voelde bij NGNG en zich hier vrijwillig voor inzette! Super toch?

En dan nog wat.
Op 6 maart ga ik weer rennen voor NGNG. Een halve marathon dit keer!
Ik ben nog een beetje stuiterig van mijn besluit hoor.
Op de CPC in Den Haag.
Samen met mijn vriendin Kleine Tas hoop ik dat we een hele hoop NGNG-supporters om ons heen zullen hebben!
Vind je het leuk om ook te rennen voor No Guts No Glory?
Laat het me dan weten. Dan meld ik je aan bij het NGNG running-team.
We hebben regelmatig loopjes overal in het land waar we dan met een clubje mensen voor NGNG aan meedoen!

Nieuwsgierig geworden naar wat ik nog meer te bieden hebben?
Kijk voor een volledig overzicht even op mijn facebookpagina *klik* .
Geen opmerkingen:

Een reactie posten