No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


zondag 3 november 2013

Ondertussen onder de Euromast...

Ondertussen liep er onder de Euromast een groepje mee met 'Nederland Fit' in een No Guts No Glory Shirt.5 kilometer was de loop.
No guts No Glory! Omdat de mensen om wie het ging, twee maanden geleden zijn begonnen aan een fitter en gezonder leven, en nu dus al een 5 kilometer konden lopen. Superknap!

En ik liep mee, samen met mijn vriendin Kleine Tas.
Kleine Tas (slechts in lengte kleiner dan mij), die een jaar of twee geleden is begonnen met lopen, en die mij vandaag de titel 'mijn voorbeeld en inspiratie' gaf. Bloos...


Hier na de finish! Blij en gelukkig dat we elkaar ook op dit vlak goed kunnen vinden!

En zie... we zijn allemaal heel goed gefinished!


Na de 5 kilometer had ik nog een verjaardag in Capelle aan den IJssel. Ik zou er met de Metro heen gaan, vanaf de Euromast. Maar als ik érgens een hekel aan heb.... dan is het aan reizen met de Metro. Ik had gegokt dat het zo'n 6 à 7 kilometer zou zijn tot aan de taart en de wijn dus daar had ik, met de wetenschap dat ik de wind in de rug zou hebben wel zin in.

Het was een prachtige route zo langs de Maasboulevard!Langs de Willemsbrug...


Onder de Brienenoord door...


En hier begon ik toch wel een beetje moe te worden.
Ik had geen horloge bij me, dus ik had geen idee hoe lang ik al liep. Ook de oortjes voor de runkeeper was ik vergeten, dus ook die hield me nergens van op de hoogte.

Om de hoek was het eindpunt, de Algerabrug al in zicht. En wat ik hier zo mooi vond... op dit fiestpad heb ik in 2006 mijn allereerste loopje van 20 minuten gedaan :-)


Het voelde een beetje als een cirkel die rond was. 
En haha... hier kwam ik erachter dat ik 10 km verder was en ruim een uur gelopen had! Geen wonder dat mijn benen moe voelden! De diesel had dus gewoon al 15 kilometer gedraaid.

Op het feestje stonden enn warme douche, een heerlijke door Janneke en haar Jarige Vriendinnetje zelfgemaakte taart, lieve vrienden en een lekker glas wijn te wachten.

En ja... vandaag was No Guts No Glory voor mij écht no Guts No Glory... alle bruggen heb ik gewoon links (oké... in mijn geval rechts) laten liggen en ik ben ze allemaal gewoon lekker onderlangs gepasseerd. 

En wat is dan het Presentje bij dit verhaal?
Voor €15, - koop je een 360 graden foto met het uitzicht vanaf de Euromast rond Rotterdam.
Welke Rotterdammert wilt die nou niet aan de de muur hebben?


De afmeting is Mega! 32cm x 2.32 meter !!!
Mail to: nopresenetsnoglory@gmail.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten