No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


dinsdag 5 november 2013

de Club van Kleine Tas

Kleine Tas mag ik al een jaar of 25 mijn lieve vriendin noemen.
Ze is mijn trouwe steun en toeverlaat.

Ook in de afgelopen periode met de zorgen rondom Annemiek steunde ze mij.
En ook de mensen om haar heen kwamen in beweging.

Met een stel vreindinnen knutselt ze op een vaste avond in de week. Ze vertelde daar dat Annemiek geld nodig had voor haar behandelingen tegen kanker, die niet vergoed werden door de verzekering.
De club ging aan de slag. Eerst voor Annemiek.
En toen zij onder de vleugels kwam van No Guts No Glory gingen zij ook voor de stichting aan de slag.
Ik was er toen echt door geraakt, dat mensen die mij niet kennen, die Annemiek niet kenden, gewoon mooie dingen voor haar gingen zitten maken! Mooi toch?

Neem nou deze armbanden bijvoorbeeld.

De spiraal - armbanden kosten € 6, 00 per stuk.Waarom Kleine Tas?
Ach... we heten allebei Natasja.
Vroeger zaten we samen bij een motorclub.
Ik ben een hoofd groter dan haar, dus het onderscheid tussen Grote Tas en Kleine Tas was snel gemaakt.
Motorrijden doen we niet meer, maar de namen zijn gebleven.
Zelfs haar kinderen spreken me aan met 'Grote Tas', als ze me iets willen vragen.

Klein is ze niet in daden. Het is slechts het lijf dat een stukje korter is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten