No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


donderdag 31 oktober 2013

soap-serie

Het afgelopen jaar streed mijn schoonzus Annemiek tegen kanker.
Het leven waar zij in terecht kwam was zo ongeveer de slechtste soap-serie die je je kan bedenken.

Toch... in alle ellende heeft het ons heel veel moois gebracht. Ons, Annemiek en mij samen, maar ook Annemiek en haar kinderen, familie en vrienden. Annemiek en haar steunende achterban van wie we soms niet eens de naam of een gezicht kenden. Hoe mooi was dat! En dat hadden we óók te danken aan No Guts No Glory!

De soap-serie had een hoop bar slechte afleveringen, en een bar slecht einde. Maar we hebben ook intens geleefd en genoten het afgelopen jaar!

Daar dacht ik aan, toen ik van de week deze zeepjes op de foto plaatste, in het laatste najaarszonnetje.

Deze heerlijk geurende zeepjes zijn ook aangeboden door de vrienden van Corine.
Allemaal gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen.
Klik op de foto, dan kun je de ingrediënten beter lezen.

De kleine stukjes zeep kosten €3,50 en kunnen door de brievenbus.

Het grotere stuk zeep kost 4,50. En die past niet door de brievenbus.


O, en we hebben ook heerlijke lippenbalsem. Lief zijn voor je lippen hoor, nu het kouder wordt! Daar moet je immers heel veel mee zoenen! 
Lippenbalsem kost €3,00 per stuk.


Uiteraard komen alle opbrengsten weer ten goede aan de behandelingen van de begunstigde van No Guts No Glory!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten