No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


dinsdag 16 februari 2016

Uiltjes, slabbetjes, tutteldoekjes...

Vandaag gaat er weer een bestelling op de post. Deze stof is helaas bijna op... Ik kan er jammer genoeg geen bestellingen meer mee maken. Maar misschien dat ik van de restlapjes nog iets moois in elkaar kan toveren. Hou No Presents No Glory gewoon in de gaten! 
De uiltjes zijn een hit!

Ik haakte weer wat nieuwe....
Dit is mijn lievelingsuilskuiken:En hier een overzicht van alles wat nu te koop is.


Zit je smaak qua kleur er niet bij?
Laat het me weten.
Er is veel mogelijk!

De uiltjes kosten €5,00 per stuk (ex.verz.k). 
Een slabbetje kost €7,50 en een tutteldoekje €5,00.

En dan nog iets leuks... Meestal lopen de bestellingen na de feestdagen wat terug. Hoe leuk is het dan om te kunnen melden dat ik van de maand januari €118,59 over heb mogen maken naar No Guts No Glory! 😍😍😍Iedereen die doneerde, iets kocht, deelde of likete... Superbedankt! 😘

Geen opmerkingen:

Een reactie posten