No Guts No Glory

No Guts No Glory!


Wat zou jij doen als je arts zegt dat ze niets meer voor je kunnen doen? Afwachten? Of verder kijken en kansen zien en pakken? Ook als die kans niet vergoed wordt door je verzekeraar?....


Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory en ik delen namelijk de mening dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen!


En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met daarbij het achterliggende idee dat iedereen een talent heeft om zich in te kunnen zetten om geld in te zamelen voor Guts No Glory. Zelf kan ik toevallig hardlopen. Niet snel, maar ik hou het best een poosje vol. En dat doe ik dan ook graag en vaak. Al dan niet gesponsord, maar altijd in mijn No Guts No Glory Hardloopshirt. En ik kan naaien. Pannenlappen. Vlaggenslingers. Tasjes. Noem maar op.


En wat bleek nou... in mijn omgeving waren er heel veel mensen die zich in wilden zetten voor No Guts No Glory. Mensen die bijvoorbeeld kunnen haken, sieraden kunnen maken, of heel handig zijn met verf en inkt.


Zo is er al veel van eigenaar gewisseld. En hebben we al vaak een donatie kunnen doen aan No Guts No Glory. Geld dat hard nodig is voor de behandelingen van hun begunstigde.


Alle mooie spulletjes, het meeste met liefde handgemaakt, en met liefde gedoneerd, heb ik nu verzameld op één website. Alle opbrengsten gaan volledig naar No Guts No Glory (tenzij anders vermeld). En al het geld wordt VOLLEDIG besteed aan de behandelingen van de begunstigde.


Hoe het werkt? Heel simpel.


Heb je iets leuks gezien? Stuur dan een email naar nopresentsnoglory@gmail.com

Jij maakt het geld + verzendkosten over naar mij dan stuur ik het naar je toe. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het geld bij No Guts No Glory terechtkomt.


Heb je iets leuks gezien maar wil je nét iets anders of bijvoorbeeld een andere kleur? Stuur dan ook een email. Wellicht kunnen we het voor jou persoonlijk maken.


Een handig overzicht van alles wat te koop is vind je door rechts op de pagina op de facebook-knop te klikken.


dinsdag 2 februari 2016

Heb je deze al gezien?

Kijk... dit is weer een mooi voorbeeld van hoe mooi dingen kunnen gaan in No Guts No Glory-land.

Enige tijd geleden hadden we wat armbanden en hangers gedoneerd gekregen om te verkopen voor No Guts No Glory. Ik vond ze wat saai, dus ik deed een oproep via social media of iemand iemand kende die kon graveren.
Via een vrijwilliger van de stichting kwam ik bij iemand terecht die dat wel wilde doen! Gratis en voor niets, gewoon omdat hij graag wilde helpen! Supergaaf!

Ik vind het resultaat echt heel tof!

Deze mat-zilverkleurige armband past om een herenpols of om een wat bredere damespols.
De armband wordt verkocht voor €20,00 (ex.verz.k.).
Een mooi cadeau voor bijvoorbeeld iemand die voor een grote uitdaging staat, of voor iemand die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug kan gebruiken.


Of wat dacht je van deze (sleutel)hangers?
De hangers zijn €7,50 per stuk (ex. verz.k).Deze is ook leuk om bijvoorbeeld aan een leren veter te doen. 
Dan heb je met simpele middelen een heel stoer cadeau!Uiteraard is dat bedrag weer volledig voor No Guts No Glory!
Bestellen kan via nopresenstnoglory@gmail.com

O, en alvast een sneak-preview...
Binnenkort in de winkel... de uiltjes die al eerder zo'n hit waren!
Hou de site in de gaten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten